Sunt campioanele zonei de la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Etapa de Zonă – Fotbal Învățământ Primar – Fete a României!!!

198
Felicitări și bravo, fetelor !!!!
Sunt campioanele zonei de la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Etapa de Zonă – Fotbal Învățământ Primar – Fete a României!!!
Azi 01.04.2016,fetele de la Liceul Teoretic ,,Constantin Şerban „Aleșd, profesorii: Șoit Razvan,Lele Mihai, au câștigat la Satu Mare locul I la Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Etapa de Zonă – Fotbal Învățământ Primar – Fete.

Echipele participante la competiție au fost din Bihor,Satu-Mare, Maramureș.
Rezultate :
Bihor -Maramureș 1-0
Satu-Mare -Maramureș 0-1
Bihor -Satu-Mare 0-0

 

Clasament final :
Locul I Bihor
Locul II Maramureș
Locul III Satu-Mare

Vor participa la faza Națională de fotbal fete clasele I-IV!!!! Faza Națională va avea loc în luna mai la Piatra Neamț! !!
Felicitări fetelor! !!!

– cu Lele Mihai Dan şi Razvan Soit.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.