Sportivii de la CSC Crişan au cucerit 35 de medalii la Cupa Banatului la karate

326

Sportivii bihoreni de la CSC Crişan au obţinut un număr record de medalii la întrecerile celei de-a IV-a ediţii a Cupei Banatului la karate, competiţie care s-a desfăşurat pe 16 aprilie în localitatea Ciacova, lângă Timişoara şi care a reunit peste 300 de sportivi din România şi Serbia.

 

Având evoluţii foarte bune, karateka de la CSC Crişan au reuşit să cucerească 35 de  medalii la toate categoriile de vârstă,  la probele de kata si kumite, din care 15 au fost medalii pe aur, 9 de argint şi 11 de bronz.

Aceasta competiţie a fost un antrenament bun înaintea Campionatului Naţional, care va avea loc săptămâna viitoare”, a declarat Florin Crişan, preşedintele clubului bihorean.

Iată însă rezultatele obţinute de sportivii bihoreni la Cupa Banatului:
Vandici Dayana – Locul I Kata 6-7 ani
Vandici Dayana – Locul II Kumite 6-7 ani
Vandici David – Locul III Kumite 8-9 ani
Gulas Alexandru – Locul II Kata 8-9 ani
Gulas Alexandru – Locul III Kumite 8- 9 ani
Urs Paul – Locul III Kumite 12-13 ani
Sarca Iulia – Locul I Kumite 10-11 ani
Gherle Paula – Locul III Kumite 10-11 ani
Oprea Raul – Locul III Kumite 10-11 ani
Morong Mihaela – Locul III Kumite 14-15 ani
Mihoc Darius – Locul III kata
Lukacs Diana – Locul I Kata 8-9 ani
Lukacs Diana – Locul II Kumite 8-9 ani
Matei Andrei – Locul III Kumite 16-17 ani
Miere Laurentiu – Locul III
Blaj Dalina – Locul III Kumite 12-13 ani
Bogdan Malina – Locul I 14-15 ani
Bogdan Malina – Locul II 16-17 ani
Bogdan Andreea – Locul I 16 – 17 ani
Bogdan Andreea – Locul I U21
Echipa Kumite ( Matei , Ruzsa ) – Locul I
Echipa Kumite ( Bogdan A , Bogdan M , Morong ) – Locul I
Echipa Kumite ( Blaj , Sarca , Gherle ) – Locul II
Echipa Kumite ( Gulas , Miere ) – Locul I
Echipa Kumite ( Vandici , Mihoc , Costea ) – Locul II

Micuţa campioana Vandici Dayana şi-a apărat din  nou titlul de campioană la categoria de kata feminin 6-7 ani. Fratele ei, Vandici David, a urcat de podium la proba de kumite , unde s-a descurcat bine. Pentru Lukacs Diana, această competiţie a fost un test  important înaintea Campionatului Naţional care va fi organizat la Cheile Gradiştei. Gulaş Alexandru a pierdut finala la kata masculin, 8-9 ani, după ce a executat un kata mai avansat decât adversarul său. De asemenea, echipa de kumite formată din Matei Andrei şi Ruzsa Attila a reuşit să câştige finala cu scorul de 2-1, dupa câteva meciuri dificile cu adversari  experimentaţi”, după cum a mai declarat Florin Crişan, preşedintele clubului CSC.

Florin Mihalca

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.