Sportivele Andreea Bogdan și Mălina Bogdan medaliate cu aur în Irlanda

600

Sportivele Andreea Bogdan și Mălina Bogdan, de la CSC Crișan, s-au remarcat din plin la întrecerile Campionatul European CIKA Open, competiție de karate desfășurată în Irlanda, la Dublin. În proba pe echipe, cele două au făcut furori și și-au adjudecat toate meciurile, cucerind medaliile de aur. De asemenrea, la individual -59 kg, Andreea Bogdan a cucerit bronzul.

 

Clubul bihorean a reprezentat România la acest eveniment important pe plan european, unde sportivi de valoare și-au făcut simțită prezența. 


Delegația bihoreană a fost formată din 6 sportivi (Andreaa Bogdan, Mălina Bogdan, Adonis Crișan, Raul Oprea, Ruzsa Attila și Alexandru Gulas) și  antrenorul sensei Florin Crișan.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.