Șoferiță de 27 de ani din Aleșd, prinsă băută la volan, în Oradea

2349

O femeie în vârstă de 27 de ani a fost prinsă băută la volan. Șoferița avea 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat și s-a ales cu dosar penal. 

Miercuri, 24 aprilie, pe strada Nufărului din municipiul Oradea, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat în trafic o femeie de 27 de ani, din localitatea Aleşd, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen, având o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătoarei autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.