Schuster Jozefinne Elida si Iabloncsik Roxana Andreea premiate la Gala arbitrajului bihorean 2016

1015

Sedinta festivă a arbitrilor bihoreni desfasurata sâmbătă seara la Restaurant Emerald din Oradea a avut doi invitați de seama in persoana a doi cavaleri ai flueierului purtători ai ecusonului FIFA Cristian Balaj si Kovacs Istvan. Sosiți la bilanțul arbitrilor bihoreni la invitația colegului lor Octavian Sovre si el arbitru Fifa, cei doi au premiat tinerii arbitri din Bihor. La eveniment au mai fost prezenti printre altii Alexa Krenek membru in comitetul executiv al FRF si Alexandru Boc fost international si ex presedinte al LPF.

 

Pentru activitatea depusă şi realizările avute în 2016 au fost acordate o serie de premii.La fete prima a fost Schuster Jozefinne Elida (18 ani) din Chistag si Iabloncsik Roxana Andreea (17 ani) din Sinteu, ambele primind „premiul pentru curaj și perseverență„.

După ce premiile au fost epuizate, seara s-a încheiat cu dans şi voie bună.fb_img_1481402027590

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.