Sărbătoare pentru Liceul „Constantin Şerban” Aleşd – Zilele şcolii, la o nouă ediţie

566

La cea de-a șasea ediție a zilelor școlii, „CONSTANTIN ȘERBAN” din Aleșd,organizatorii au alcătuit in program cu activități inedite și atractive la care sunt antrenați mulți elevi, în dublă calitate de actori și spectatori.

 

PROGRAM:

SÂMBĂTĂ, 21 mai ora 11, marș de comemorare a patronului spiritual, la biserica de piatră din Tinăud,ctitoria sa. La această activitate sunt invitați să participe: copii, studenți, adulți cu familiile lor și toți doritorii

LUNI, 23 mai lansarea unui studiu monografic ”Liceul Teoretic Constantin Serban intre istorie si memorie” biblioteca orășenească, ora14.

MIERCURI, 25 mai, „Elevii au talent”. Casa de cultură ora 16

JOI, 26 mai, ”Întâlnire între generații, punte peste timp”, întâlnire cu cadrele didactice pensionare la Restaurantul „Coandi” ora 17

VINERI, 27 mai, „Tradiții”Povești despre ieri și azi”. Șezătoare tradițională la Casa tradițională din Groși, ora 11

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.