Sandvici cu viermi vândut la chiosc, acuză elevii unei școli din Aleșd

5967
servici cu viermi Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleșd

Un elev al Colegiului Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd a cumpărat de la magazinul din incinta unitații de învățământ un sandviş cu carne şi cartofi prăjiţi. Când a primit produsul a descoperit că acesta era cu „mucegai” și „viermi”.

 

„Sandvici cumpărat de un elev în vârstă de 17 ani, în data de 18 septembrie 2019 din magazinul situat în incinta colegiului din Aleșd. Nu este prima dată când se întamplă aşa ceva în această şcoală”, spun elevii colegiului.

Directoarea Colegiului Tehnic Alexandru Roman, Valeria Vasile, a precizat că magazinul nu aparține de unitatea școlară și funcționează pe spațiul Primăriei Aleșd.

Totodată, a dispus o serie de măsuri. „Am discutat cu personalul de la magazin, le-am făcut o sesizare și le-am spus că așa ceva nu este permis. Am sesizat și DSP Bihor, care va lua măsurile necesare”.

Mai mult, potrivit bihon.ro , Valeria Vasile a trimis o circulară la clase, prin care recomandă ca elevii să vină cu mâncarea de acasă.

Update: Fiica patroanei a contactat AlesdOnline, susținând că informațiile nu ar fi adevarate. Solicitată să își exprime punctul de vedere, aceasta a refuzat, spunând că „raul e facut”.

 

Urmărește-ne și pe Google News