Salubri Aleșd vine cu clarificări privind serviciile de salubritate

2562
Claudiu Teodorof
Claudiu Teodorof
 

Directorul Salubri Aleșd, ing. Claudiu Teodorof, aduce clarificari în urma ultimelor informații defăimătoare apărute în mediul on-line privind serviciile de salubritate din orașul Aleșd.

„Ca urmare a ultimelor informații defăimătoare din mediul on-line privind serviciile de salubritate prestate de SC SALUBRI SA, reamintim cetatenilor orașului Alesd ca societatea prestează serviciul de colectare selectiva a deșeurilor conform contractului SMID încheiat cu ADI ECOLECT BIHOR.

 

Colectarea deșeurilor se face după calendarul stabilit și comunicat cetatenilor atât pe site-ul societății cât și pe verso la facturile de salubritate care sunt emise și furnizate lunar cetatenilor.

Totodată, va informam ca toate reclamațiile comunicate societății în orice mod: telefonic (0359800808), e-mail ([email protected], [email protected]), adresa depusa la sediul societatii (str. Lalelelor nr.2) sunt înregistrate și soluționate în cel mai scurt timp, chiar în aceeași zi, în funcție de situația reclamata.

SC SALUBRI SA asigura cetățenii orașului Alesd de cele mai bune intenții în asigurarea unui serviciu de calitate și o informare eficienta a cetățeanului cu privire la serviciul prestat și încercăm remedierea de îndată a tuturor problemelor care intervin în activitatea pe care o prestam pentru orașul Alesd.

Revenim cu solicitarea de a acorda sprijin din partea cetatenilor orașului pentru păstrarea platformelor de gunoi dintre blocuri, curate, aspect care poate fi remediat doar cu sprijinul cetatenilor. Va mulțumim pentru înțelegere și colaborare!„, a precizat ing. Claudiu Teodorof.

 

Urmărește-ne și pe Google News