Salubri Aleșd preia deșeurile provenite din construcții

1436
deșeurile provenite din construcții
Deșeurile provenite din construcții

Singurul operator din zona Aleșd autorizat să preia molozul SC SALUBRI, oferă servicii de depozitare a acestui tip de deșeu.

„Salubri Aleșd preia în stația de sortare deșeurile provenite din construcții. Locuitorii din zona Aleșd pot să predea deșeuri precum: deșeuri provenite din amenajarea interioară a locuințelor, construcții sau demolări (de exemplu beton, cărămizi, țigle și produse ceramice etc.), deșeurile de hârtie şi carton, sticlă, metal, materiale plastice, textile, ambalaje; deşeuri de echipamente electrice şi electronice, deşeuri de anvelope, baterii și acumulatori. Deșeurile vor fi preluate contra cost, în funcție de cantitate”, a declarat pentru AlesdOnline, directorul general al SC Salubri.

SC SALUBRI SA preia in statia de sortare ALESD str Emil Palade si urmatoarele tipuri de deseuri cu tarifele prezentate mai jos:

TIP DESEU / CODTARIF lei /tonaLei/kg cu TVA inclus
DESEU REZIDUAL(alte fractii) / 2001993000,3
DESEU ANVELOPE UZATE / 1601033000,3
DESEU MATERIALE DIN CONSTRUCTII AMESTEC / 1701073000,3
DESEU VEGETAL / 2003022300,23
DESEURI ELECTRONICE DEEE-uri / 160216GRATUITGRATUIT
DESEURI RECICLABILE(HARTIE/CARTON sau PLASTIC/METAL) 150101/150102/150104GRATUITGRATUIT

Nu aruncați deșeuri provenite din construcții în recipientele de colectare destinate deșeurilor menajere, amplasate la platformele gospodărești, sau în europubelele pe care le-ați primit de la firma de Salubritate! Acestea pot distruge recipientele dar mai ales autogunoiera și sistemul hidraulic de compactare al acesteia.

Nu abandonați molozul pe domeniul public sau pe terenuri virane. Riscați o amendă consistentă, iar probabilitatea de a fi prins este mare întrucât, în ultima perioadă, s-au întețit controalele.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.