25.3 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

RO100 Aleşd a organizat în centrul orașului o acțiune de caritate

La sfârșitul săptămânii trecute, mai exact: sâmbătă, 15 decembrie și duminică, 16 decembrie 2018, RO100 Aleşd a organizat în centrul orașului, în Parcul Monumentului, o acțiune de caritate în beneficiul tinerei Macovei Mădălina, elevă în clasa a X-a a Liceului Teoretic Constantin Șerban, Aleşd.

În cadrul acestei acțiuni, organizatorii au oferit Pahare de Bucurie, cu ceai cald, vin fiert sau ciocolată caldă, într-o atmosferă feerică prevestind Sărbătoarea Sfântă a Crăciunului, în zvon de colinde și fulgi de zăpadă. Trecătorii s-au oprit din drumul lor, alegând să contribuie la împlinirea unei dorințe de Crăciun pentru un semen al nostru, care nu se poate bucura de cel mai de preț dar: sănătatea.

“Prin evenimentul creat dorim ca la 100 de ani de la Marea Unire să aducem o stare de conştientizare în rândul cetăţenilor oraşului Aleşd asupra importanţei ajutării aproapelui, a înţelegerii între semeni şi dorim totodată să îndemnăm societatea ca în pragul sărbătorilor de iarnă şi nu numai, să devină tot mai activă pentru ajutorarea celor nevoiaşi şi din ce în ce mai unită pentru a fi mândri că suntem români”, a precizat Bogdan Balint președintele RO100 Aleşd.

Acțiunea va continua şi la sfârşitul acestei săptămâni, începând de vineri până duminică.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,932FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI