Reținut de polițiștii rutieri după ce a fost implicat într-un accident mortal și a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției

135

Joi, 7 aprilie a.c., la ora 19.05, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu polițiștii Poliției Oraș Aleșd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă un bărbat de 26 de ani, din comuna Şag, județul Sălaj.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri îl bănuiesc pe acesta că, la 29 martie a.c., la ora 02.00, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, pe D.N.1, pe direcţia Cluj Napoca – Oradea, la intrarea în localitatea bihoreană Lugaşu de Jos a fost surprins de prezenţa pe partea carosabilă a unui bărbat de 28 de ani, din Lugașu de Jos și, încercând să evite accidentarea acestuia, a frânat violent şi a efectuat o manevră de ocolire a acestuia, dar cu toate acestea l-a acroşat cu partea laterală stânga a semiremorcii pe care o tracta. După acroșaj, pietonul a fost proiectat pe sensul opus, unde a fost accidentat de un microbus condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Bacău (caz mediatizat la 29 martie a.c.).

În urma leziunilor suferite, victima a decedat.

După acroşarea şi căderea victimei pe partea carosabilă, bărbatul de 26 de ani, din comuna Șag, județul Sălaj, care conducea ansamblul de vehicule, a părăsit locul producerii accidentului rutier, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier și Poliția Oraș Aleșd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.