Răzbunare cu boicot: Oficialii Inspectoratului Şcolar au lipsit de la inaugurarea noului teren de sport de la liceul din Aleşd

385

Elevii Liceului Constantin Şerban din Aleşd au un teren de sport la standarde occidentale, cu suprafaţă elastică din tartan, investiţia de 25.000 euro fiind asigurată de fabrica de ciment Holcim.

 

Numai că la inaugurare, deşi şeful IŞJ Bihor, Alin Novac Iuhas, adjuncta acestuia, Codruţa Bogdan, şi inspectorul de sport Călin Hoţupan şi-au confirmat participarea, la eveniment n-a ajuns niciunul, şi nici nu şi-au trimis vreun coleg să reprezinte instituţia.

Sursă: Răzbunare cu boicot: Oficialii Inspectoratului Şcolar au lipsit de la inaugurarea noului teren de sport de la liceul din Aleşd

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.