Program ambulator PEDIATRIE EXTINS și după-amiază la Spitalul Orășenesc din Aleșd !

878
spital Aleșd 1-800x515

Copilul tau este plin de energie: alearga tot timpul, este curios si evolueaza de la o zi la alta. De aceea, monitorizarea starii sale de sanatate nu este numai o recomandare, ci si o necesitate.

 

„Incepand cu data de azi in fiecare zi in cursul dupa amiezii conform programului de lucru din ambulator un nou medic in persoana Dr. Sferle Ioana Raluca – medic specialist pediatrie va sta la dispoziția pacienților din zona Aleșd. Dorim ca si prin aceasta colaborare si program cu Dr. Sferle Ioana sa ajutam si parintii si copii, sa le dam posibilitatea celor care din diferite motive nu pot beneficia de servicii de pediatrie in programul de dimineata sa o faca dupa amiaza”, spune managerul spitalului din Aleșd, Ec.Florin Cret.

Mentionam ca serviciile de pediatrie au la baza biletul de trimitere din partea medicului de familie si se vor desfasura in cadrul spitalului, compartiment pediatrie.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.