Profesor din Aleșd concurează pentru şefia Inspectoratului Şcolar

2185

Trei profesori bihoreni şi-au depus dosarul pentru concursul pe care Ministerul Educaţiei îl va organiza pentru şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor. Termenul limită de înscriere a expirat marţi, la ora 16.

 

Doi dintre candidaţi au deja experienţa concursului: actualul inspector general Alin Novac-Iuhas, care participă pentru a doua oară, şi profesorul marghitean de matematică Iulius Timar, care va fi la a patra participare.

A treia înscrisă este Alina Ioana Buzle, directoarea Liceului Teoretic Constantin Şerban din Aleşd, pentru întâia oară participantă. Buzle este şi unul dintre candidaţii PNL la funcţia de consilier judeţean.

Continuare: Bihon

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.