25.3 C
Aleşd
miercuri, 24 iulie 2024
Blue Container Aleșd

Probleme pe drumul Aleşd – Şinteu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a reziliat contractul cu asocierea de firme care s-a ocupat de şoseaua care face legătura dintre Aleşd – Şinteu.

Rezilierea contractului a avut loc în urma verificărilor efectuate fiind descoperite fisuri în asfalt și alte nereguli, desemenea executantul lucrărilor refuzând să remedieze situaţia. Situația fost făcută publică de şeful Secţiei Oradea a CNAIR, Octavian Balog, la iniţiativa prefectului Ioan Mihaiu. Dialogul dintre cei doi a avut loc miercuri, 30 august, la finalul şedinţei Colegiului Prefectural.

Prefectul Mihaiu a semnalat inclusiv alunecări de teren şi căderi de pietre şi bolovani pe drumul menţionat. Directorul Balog a precizat că ştie de problemă şi că situaţia este monitorizată, în discuţie fiind un anumit sector al şoselei. Se pare că, deoarece executantul lucrării nu a vrut să intervină pentru reparaţiile de rigoare, CNAIR a decis rezilierea contractului şi cel mai probabil, se va atinge de garanţia de bună execuţie depusă de drumari. Este posibil ca remedierile să fie executate în regie proprie, potrivit declaraţiilor lui Octavian Balog.

 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

35,932FaniÎmi place
1,733CititoriConectați-vă
986CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,620AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI