Primarul Ioan Todoca le transmite cetățenilor orașului Aleșd un Paște fericit!

251
Primarul Ioan Todoca
Ioan Todoca

Primarul orașului Aleșd, Ioan Todoca, a transmis un mesaj pentru creștinii care sărbătoresc Sfintele Sărbători de Paști de cult Ortodox.

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet liniște, pace și fericirea de a petrece aceste clipe alături de cei dragi. Vă doresc sărbători binecuvântate, cu sănătate, iar bucuriile să țină la distanță toate necazurile! Să aveți parte numai de sănătate și belșug, iar pacea acestei sărbători să vă coboare în suflete.

Paște fericit!

Todoca Ioan
Primarul Orașului Aleșd

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.