Pompierii aleșdeni au întâmpinat Noul An în lumini de girofar și sunet de sirene (video)

2620

Toate girofarele autospecialelor pompierilor aleșdeni și sirenele acestora au fost pornite cu puțin înainte de miezul nopții.

Nu au fost solicitați la nici o intervenție ci a fost un mod inedit în care pompierii au ales să întâmpine Noul An 2022.

Noi, pompierii aleșdeni, vă dorim ca noul an să vă aducă doar bucurii, liniște în suflete, unitate în familii şi multă sănătate!

La mulţi ani, dragi aleșdeni!!!

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.