Poliţiştii bihoreni alături de cetăţeni, la cea de-a opta ediție a evenimetului automobilistic „Top Auto 2016”

120

La final de săptămână, în perioada 12 – 15 mai  polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor vor fi alături de cetăţeni la expoziţia automobilistică „Top Auto 2016”, care se va desfăşura pe platoul din Centrul Civic – Piața Independenţei din Municipiul Oradea.

 

Pe parcursul celor patru zile, cetăţenii sunt aşteptaţi la standul Poliţiei Bihorene, unde vor fi expuse una dintre autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor și una dintre motocicletele aflate în dotarea Poliţiei Rutiere, dotată de asemenea cu sistem de măsurare a vitezei.

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii îi vor informa pe cei prezenţi cu privire la măsurile menite să prevină victimizarea prin diverse infracţiuni sau accidente rutiere, la punctul de informare
amenajat în cadrul spaţiului expoziţional. Copiii vor fi aşteptaţi cu materiale educativ – preventive adecvate vârstei.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.