1.5 C
Aleşd
joi, 2 februarie 2023
AcasăLocalAlesdPolitia Bihoreana recruteaza candidati pentru admiterea la Academia de Politie A.I. Cuza...

Politia Bihoreana recruteaza candidati pentru admiterea la Academia de Politie A.I. Cuza Bucuresti si pentru scolile de agenti de politie

Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, recrutează și selecționază candidați pentru a participa la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ superior ale M.A.I, M.Ap.N şi S.R.I şi unităţile de învăţământ postliceal ale M.A.I şi M.Ap.N.
Recrutarea candidaţilor se realizează potrivit organizării administrativ-teritoriale în raport de domiciliul înscris în cartea de identitate – fără motivaţia oricăror forme de luare în spaţiu sau schimbare de domiciliu; excepţie fac cetăţenii români stabiliţi în străinătate, care se pot adresa oricărei structuri de resurse umane cu sarcini de recrutare;
Locurile sunt comune pentru femei şi bărbaţi.
Cifrele de şcolarizare aprobate pentru anul 2016 sunt:
A) – Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti:
–    specializarea „ordine şi siguranţă publică” forma de învăţământ cu frecvenţă – 205 locuri din care (6 romi, 5 maghiar, 3 alte minorităţi);
–      specializarea „drept”: 70 locuri;
C) – 670 locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” Câmpina din care 16 romi, 8 alte minorităţi;
D) – 150 locuri la  Şcoala de Agenţi de Poliţie “Septimiu Mureşan” Cluj Napoca din care care 6 romi, 3 alte minorităţi;
Numărul de locuri la alte instituţii de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne sunt prezentate pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor https://bh.politiaromana.ro.
La aceeași adresă, secțiunea Admitere 2016, sunt menționate condițiile de recrutare, documentele necesare pentru constituirea dosarului și tipizatele aferente.
Perioadele de desfăşurare, tematica şi bibliografia pentru concursul de admitere în instituţiile de învăţământ pot fi obţinute de pe site-ul instituţiilor pentru care a optat fiecare candidat, precum și de pe site-ul local al I.P.J. Bihor, https://bh.politiaromana.ro.
Înscrierea candidaţilor pentru concursul de admitere se realizează de Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Bihor, din Oradea, Parcul Traian nr.18, în zilele de marți și joi între orele 11.00 – 15.00, până la data de  27.05.2016 pentru candidaţii care optează pentru instituţiile de învăţământ superior ale M.A.I, M.Ap.N şi S.R.I, precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N, respectiv până la data de 29.07.2016 pentru candidaţii care optează pentru unităţile de învăţământ postliceal ale M.A.I.
Pentru informaţii suplimentare, candidații și cei interesați pot accesa pagina de internet sau telefonic la numerele: 0259/403.111, 0259/403.112,  int. 20.111 și 20.112.

- Publicitate -

Urmărește-ne și pe Google News

- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,109FaniÎmi place
1,784CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,390AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI