Plata facturilor de energie electrică nu se mai poate efectua la ghișeele oficiilor Companiei Naționale Poșta Română

576
foto: www.electricafurnizare.ro

Electrica Furnizare SA ne informează că începând cu data de 26 aprilie 2016 plata facturilor de energie electrică nu se mai poate efectua la ghișeele oficiilor Companiei Naționale Poșta Română.
Avand la dispoziție multiple alte opțiuni pentru plata facturilor: online, prin Oficiul Virtual, la casieriile punctelor comerciale, la bancă, în numerar, prin direct debit, la automatele multifuncționale sau prin diverse instrumente bancare, prin internet banking, la terminalele multiplată din rețelele Rompay, Qiwi și ZebraPay, de pe telefonul mobil, prin serviciul M-Pesa de la Vodafone, la centrele de plată Un-Doi ale Mobile Distribution, la comercianții care afișează siglele PayPoint, PAYZONE, prin serviciul Westaco Express, la stațiile OMV si  la magazinele Orange se arata in comunicatul celor de la  Electrica Furnizare.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.