Picnicul caritabil la Parcul din Tinaud programat pe 11 mai nu se mai ține din cauza vremii

328

Sâmbătă, 11 Mai Asociația Hospital Pro va organizat un picnic la iarbă verde în orașul Aleșd. Evenimentul va avea loc la Parcul din Tinăud.

 

Pe baza unor bonuri valorice ce sa vor elibera la intrarea in Parc de catre voluntari Asociatiei Hospital Pro se vor putea achizitiona sucuri, bere si portii de gulyas , iar fondurile stranse, vor fi folosite pentru dotarea cu aparatura medicala a Centrului Medical de Permanenta din localitatea infratita, Bacioi – Republica Moldova.

Organizatorii au pregătit o multime de jocuri si concursuri pentru copii, adulti, familii, iar incepand cu ora 18:00 va incepe o petrecere in aer liber cu DJ si muzica buna.

Update:Avand in vedere prognoza meteo neprietenoasa activitatea caritabila din 11 mai de la Parcul Tinaud se amana pentru o data ulterioara ce se va comunica in timp util”, transmit reprezentanţii primărie orașului Aleșd.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.