PERSOANĂ DISPĂRUTĂ  AŢI VĂZUT-O?

529

LINGURAR REBECCA DANIELA
Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

 

LINGURAR REBECCA DANIELA, de 18 de ani, din localitatea Lupoaia, comuna Holod, judeţul Bihor, a plecat de acasă la 4 august a.c. și nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălţime 1,60 m, greutate 45 – 50 kg., faţă ovală, ten creol, ochii căprui, păr negru, creț, de lungime medie, are tatuată o fundiță pe degetul inelar al mâinii stângi.

ÎMBRĂCĂMINTE: Rochie albă, cu dungi negre, de lungime medie. Are un telefon mobil de culoare roz.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

 

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută

în sânul familiei !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.