PERSOANĂ DISPĂRUTĂ ! AŢI VĂZUT-O?

623

KALMAR TUNDE, de 30 de ani, din localitatea Arpăşel, comuna Batăr, Judeţul Bihor, a plecat de la locul de reședință din Municipiul Oradea la 19 aprilie a.c. și nu a mai revenit.

 

Cea în cauză a mai plecat de acasă în repetate rânduri, fiind găsită de fiecare dată de polițiști.

SEMNALMENTE: înălţime 1,60 m, greutate 60 kg, faţă ovală, ten deschis, ochii verzi, păr vopsit negru, de lungime medie, nu are semne particulare vizibile.
ÎMBRĂCĂMINTE: Familia nu a putut furniza detalii cu privire la vestimentația pe care aceasta o purta la momentul plecării de acasă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei !

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.