Pe 13 mai, profesoara Alina Buzle directorul Liceului Teoretic ,,Constantin Şerban’’ va concura pentru ocuparea fotoliuli de inspector școlar general

1661

Scos la concurs de Ministerul Educaţiei, pentru a patra oară în ultimul an, postul de inspector şcolar general al judeţului Bihor este vânat de trei dascăli: actualul inspector general, Alin Novac-Iuhas, profesorul Iulius Timar de la Liceul Tehnologic ,,Horea’’ Marghita, şi profesoara Alina Buzle, directorul Liceului Teoretic ,,Constantin Şerban’’ din Aleşd.

 

Examenele pentru postul de inspector şcolar general au loc în perioada 11-13 mai, la Bucureşti. Bihorul este programat pentru data de 13 mai. Zi cu noroc sau cu ghionion pentru candidaţi, mai ales că unii dintre ei nu sunt la prima experienţă de acest gen.

De pildă, Alin Novac-Iuhas va susţine examenul pentru acest post a doua oară, în timp ce profesorul Iulius Timar se prezintă pentru a patra oară la concurs.

Sursa: Bihon

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.