Patrick Ekeng a murit la 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren. Medic Floreasca: „A fost adus FARA manevre de resuscitare”

378

Patrick Ekeng a murit, dupa ce s-a prabusit pe teren in minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul, disputat pe stadionul Stefan cel Mare.

 

Sursă: Patrick Ekeng a murit la 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren. Medic Floreasca: „A fost adus FARA manevre de resuscitare”

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.