Părintele Călin Ioniță din Aleșd a fost diagnosticat cu Covid

3118
Părintele Călin Ioniță
Foto ©️ AlesdOnline arhiva
 

Părintele paroh, Călin Ioniță de la Biserica Adormirea Maicii Domnului din centrul orașului Aleșd a fost diagnoticat cu Covid.

 

“Dragii mei, în urma testului pentru depistarea virusului COVID pe care l-am făcut marți, 3 noiembrie, în ziua de joi, 5 noiembrie am fost anunțat de DSP Bihor că rezultatul testului este POZITIV. Simtomele pe care le-am avut în prima zi încep sa dispară și mă simt mai bine. Sper să nu apară alte complicatii pe parcurs și să ne întâlnim cât mai curând”, este o parte din mesajul postat de Părintele paroh Călin Ioniță, pe pagina de facebook a bisericii.

Călin Ioniță a fost preot la parohia Groși iar prin hotărâre arhie­rească, a fost transferat, să slujească în mân­­dra biserică din orașul nostru.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.