O nouă acţiune a UZP Bihor

308

Filiala Bihor a Uniunii Ziariştilor Profesionişti  organizează miercuri, 25 mai, de la ora 16, o activitate la Casa de Cultura a Municipiului “Florica Ungur” (fosta sala ARLUS), în vederea lansării celor mai noi cărți de poezie semnate de Petru Covaci  din Aleşd.

 

Şi-au anunțat participarea poeți  și critici literari care vor prezenta o biografie profesională a autorului: prof. Lucian Scurtu, poet și critic literar; Gheorghe Vidican, poet; conf. univ. DH. Popescu, iar sub semnul probabilității stă participarea lui Ion Moldovan și a lui Ioan Simuț.

Titlurile celor patru cărţi ale autorului sunt: Geometrii sentimentale (anul 2000), Roua clipei nimănui (anul 2008),  Pelerin de zăpadă (anul 2013) şi Banchetul imaginar  (anul 2016).

Acţiunea este organizată în parteneriat cu Primăria municipiului Oradea.

 

 

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.