Novac Iuhas , şef la conducerea ISJ Bihor

478

In urma concursului pentru postul de Inspector Școlar General al ISJ Bihor, organizat în perioada 11-13 mai 2016, la Bucureşti Alin Florin Novac Iuhas a luat note de trecere la toate cele trei probe.

 

Alături de  Novac Iuhas, la concursul pentru sefia ISJ Bihor au participat profesorul Iulius Timar din Marghita şi Alina Ioana Buzle, directorul Liceului Teoretic „Constantin Şerban” din Aleşd, aflată pentru prima oară în postura de candidat la şefia Inspectoratului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.