0.3 C
Aleşd
joi, 7 decembrie 2023

Noul soft al APIA lasă fermierii fără subvenții

Tehnologia nu prea se împacă bine cu inițiativele statului. O demonstrează noul soft implementat de Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură din Caraș-Severin, care le-a dat bătai de cap autorităților si i-a lăsat pe agricultori fără subvenții. Doar în județul Caraș-Severin, peste 2200 de crescători de oi și capre așteaptă și acum să primească ajutoarele financiare destinate creșterii animalelor.

- Publicitate -

Oamenii se plâng că, de aproape jumătate de an, ei nu au beneficiat de sprijinul financiar de la stat și  abia au reușit să cumpere mâncare sau medicamnte pentru animalele lor. Reprezentanții APIA Caraș-Severin spun că folosirea softului este mai complicată, dar până la jumătate lunii august, banii pentru subvenții vor intra în conturile crescătorilor de animale.

noi-conditii-pentru-crescatorii-de-bovine-7259           Ioniță Roșu se ocupă de creșterea oilor de când se știe, împreună cu familia sa. Bărbatul are acum o turmă de 600 de mioare, multe din rasa rațca. Pentru oile sale, primește trei subvenții diferite. Niciun ban însă nu a intrat in contul sau din partea Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură.

Citește articolul complet pe Digi24.ro

- Publicitate -
- Publicitate -
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

34,492FaniÎmi place
1,745CititoriConectați-vă
20CititoriConectați-vă
44CititoriConectați-vă
1,520AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI