Moment aniversar la Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” din Aleșd

1365
Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” din Aleșd
Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” din Aleșd

Duminică 19 Decembrie 2021, într-o atmosferă de sărbătoare, Biserica Creștină Baptistă „Sfânta Treime” din Aleșd celebrează 30 de ani de la deschiderea noului locaș de închinare, construcție ridicată pe strada Pârâului, Nr. 10.

Până în anul 1990 credincioșii baptiști din Aleșd s-au întâlnit pentru închinare împreună cu credincioșii baptiști maghiari, pe strada Avram Iancu Nr. 23. Cu eforturi deosebite și mult sacrificiu din partea credincioșilor și cu susținerea multora din afara bisericii s-a putut realiza acest edificiu folositor comunității baptiste și reprezentativ pentru orașul Aleșd.

După 30 de ani, în ziua de Duminică de la orele 10:00 și de la orele 17:00 credincioșii baptiști români și maghiari, împreună cu toți cei care doresc să li se alăture se întorc cu mulțumire către Dumnezeu pentru tot ajutorul oferit.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.