Mesajul primarului din Aleșd, Ioan Todoca, de Anul Nou

955
Todoca Ioan
Ioan Todoca

„Am ajuns împreună la finalul anului 2020, un an cu multe provocări pentru fiecare dintre noi și pentru întreaga comunitate aleșdeană.

A fost un an în care am reușit să realizăm împreună proiecte importante pentru noi, pentru Aleșd, am demarat noi proiecte. Aștept cu încredere noul an, aștept să continuăm tot ce am început, cu aceeași determinare și bunăvoință ca până acum! Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri. Din speranța ce însoțește Anul Nou, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și fericire! Doresc tuturor aleșdenilor, An Nou plin de satisfacții, sănătate și prosperitate.

La mulți ani și un An Nou fericit, dragi aleșdeni!”, transmite primarul Ioan Todoca.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.