„MEMORIA LOCULUI” Peștiș

597

JOI, 12 mai, a avut loc ultima activitate din cadrul „Zilelor de Cultură” Aleșd 2016 intitulata „MEMORIA LOCULUI”, sa concretizat printr-un pelerinaj la biserica ortodoxă de lemn cu hramul „Buna Vestire” (sec. XVII-) din localiatea Pestis,o vatră de istorie, cultură și civilizație românească.

 

Ecoul și impactul avut ca si in edițiile precedente au transformat aceste manifestări în activități culturale de referință care confirmă în permanență profesionalismul și dăruirea cu care „Geta și Fetele” de la biblioteca din Alesd sunt modele de urmat.

 

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.