Meciul FC Universitatea Oradea – CS Crisul Alesd 1-2

519

Dupa un joc bine organizat echipa CS Crisul Alesd a reusit sa invinga  Universitatea Oradea, chiar daca in lot nu s-au aflat multi din jucatorii de baza ai echipe, fiind accidentati sau spendati !!

 

Pentru CS Crisul Alesd au marcat Horvath Adrian ( 16 ani ) , care a debutat cu gol , fiind unul din juniorii  talentati si Bot Ionut ,golgeterul  echipei !!

CS Crisul Alesd: Tirtea S – Cocos G , Chis A , Dejeu A , Muresan D – Tap V, Costea C , Fogarasi C , Bot I , Balogh C – Horvath A .
Socr final FC Universitatea Oradea – CS Crisul Alesd 1-2

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.