Mâine se opreşte apa potabilă în Aleșd, Peștiș și Tinăud

1503
 

 

SC SALUBRI isi anunta consumatorii din Alesd, Pestis si Tinand că se va întrerupe furnizarea cu apă potabilă maine 29.10.2020, în intervalul orar 08:00 -14:00, din motive de lucrări la uzina de apă în cea ce privește interconectarea rețelei vechi cu cea noua.


“Ne cerem scuze față de consumatorii afectați si totodată rugam toți consumatorii să își asigure rezerva minimă de apă, pentru uz casnic, pentru perioada în care va fi sistata alimentarea cu apa. Vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numărul de telefon 0359 800 808, program permanent.”, transmit reprezentanții companiei.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.