Locuitorii din cartierul Obor din Aleșd îngroziți de crimă. Criminalul care şi-a sugrumat concubina a fost arestat preventiv.

4915
mascații percheziții în Aleșd 2
Foto Arhiva
 

Criminalul din Aleşd care şi-a ucis concubina în noaptea de sâmbătă spre duminică în cartierul Obor din orasul Aleșd, a fost arestat preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Măsura dispusă de judecătorul de drepturi şi libertăţi, care poate fi contestată, încă, la Curtea de Apel Oradea, a fost dispusă pe numele barbatului la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. Procurorii îl anchetează pentru violenţă în familie comisă prin infracţiunea de omor, încadrare care face ca pedeapsa maximă prevăzută de lege pentru fapta comisă, cea de omor, să se majoreze cu o pătrime, de la 20 la 25 ani de detenţie, minimul rămânând acelaşi, de 10 ani, scrie eBihoreanul.ro.

Bărbatul a mai fost condamnat, în 2008, tot pentru crimă. Atunci, și-a ucis concubina, mamă a cinci copii, fiind condamnat la 15 ani de închisoare. Ulterior, datorită recursului compensatoriu și a bunei purtări in mediul carceral, barbatul a fost eliberat după executarea a nouă ani de închisoare, mai repede cu șase ani decât sentința stabilită.

Iată ce spun locuitorii din orasul Aleșd despre crima care a îngrozit tot cartierul Obor:

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.