Localurile din Alesd se pregatesc de Euro 2016, incepand cu 10 iunie 2016

391

A 15-a editie a Campionatului European se va disputa in Franta, in perioada 10 iunie – 10 iulie, formula cu 24 de participante fiind o premiera in istoria competitiei. Meciurile vor fi gazduite de 10 orase: Lens, Lille, Marseille, Lyon, Nisa, Saint-Etienne, Toulouse si Bordeaux, finala de pe 10 iulie fiind programata pe Stade de France.

 

Unu dintre localurile din care s-a pregatit de Euro 2016, este Pub-ul din Alesd. Va ofera TV (Dolce Sport si PROTV care vor transmite meciurile) pe terasa , cu mancare, bere si voie buna. Campionatul European de fotbal se va vedea la Pro TV si DolceSport din 10 iunie, zi în care România a primit onoarea să deschidă Euro pe Stade de France, în meciul cu echipa gazdă, Franţa.

Hai România!!!

program-grupe

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.