Lemne de foc și cherestea fără documente justificative, confiscate de polițiștii bihoreni

167

Luni, 11 aprilie a.c., la ora 17.20, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Rrurală Borod au depistat pe D.N. 1 H, în localitatea Șinteu, un bărbat de 41 de ani, din comuna Halmășd, în timp ce transporta cu o autoutilitară 6,45 metri cubi de lemne de foc, speciile fag și carpen, în valoare de 738 lei, fără documente legale.

 

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

Tot luni, 11 aprilie a.c., la ora 20.15, polițiștii de ordine publică din Aleșd au depistat pe D.N. 1 H,  în localitatea bihoreană Peștiș, un bărbat de 29 de ani, din Aleșd, în timp ce transporta cu un autoturism 1,30 metri cubi de lemne de foc, speciile fag și carpen, în valoare de 163,6 lei, fără documente legale.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010.

De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Brusturi au depistat pe D.N.1P, în localitatea Brusturi, un bărbat de 69 de ani, din localitatea Mărgău, județul Cluj, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2,8 metri cubi de cherestea tivită, specia brad, fără a avea aviz de însoțire.

Materialul lemnos, în valoare de 1.314 lei, a fost confiscat și predat la Ocolul Silvic Aleșd, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010, cu amendă în valoare de 5.000 lei.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.