La plimbare cu mașina prin Peștiș, deși avea permisul suspendat

1099
polițiștii aleșdenii
Foto arhivă © AlesdOnline

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Popești, a fost prins, sâmbătă, de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Peștiș, deși avea acest drept suspendat.

“Sâmbătă, 20 aprilie, la ora 09.09, pe D.N. 1/H, în localitatea bihoreană Peștiș, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din comuna Popești, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bihor.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are acest drept suspendat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.