Klaus Iohannis, câștigător detașat în Aleșd la prezidențiale

1362
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a fost votat de cei mai mulți dintre aleșdenii care au trecut pe la urne la alegerile prezidențiale de duminică.

Potrivit rezultatelor parțiale după numărarea voturilor din secții în baza raportărilor făcute de reprezentanţii PNL, Klaus Iohannis a obținut peste 47,40% din sufragiile aleșdenilor.

În Aleșd, pe locul al doilea s-a situat Viorica Dăncilă, votată de aproape 13,40% dintre electori, iar Dan Barna s-a clasat pe locul al treilea cu 10,10% în timp ce Mircea Diaconu a fost preferat de puțin peste 6,50% dintre votanți.

În Bihor, conform raportărilor făcute de reprezentanţii PNL din secții, după numărarea a 70% din voturile bihorenilor, candidatul PNL, Klaus Iohannis, a obţinut 36,2% din totalul sufragiilor, în timp ce reprezentanta PSD, Viorica Dăncilă, şi-a adjudecat 18,18%, cel al alianţei USR-PLUS 10,77%, iar Mircea Diaconu – susţinut de Pro România şi ALDE – 7,43%.

Știre în curs de actualizare …

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.