Kajanto Paul, votat pentru funcția de viceprimar al Aleșdului (video)

1193
Kajanto Paul
Kajanto Paul
 

Kajanto Paul este viceprimarul orașului Aleșd. El a fost ales vineri, 23 octombrie, în conducerea administrației publice locale.

 


Noul viceprimar al orașului este Kajanto Paul. A fost ales azi (n.r. vineri, 23 octombrie), de Consiliul Local, în această funcție de demnitate publică.

Kajanto nu este străin de administrația publică locală, el ocupând și în mandatul trecut tot funcţia de viceprimar al Orașului Aleșd.

În cadrul şedinţei au fost validaţi și doi consilieri. Cei doi consilieri locali validaţi astăzi sunt: Lang Alexandru Marius și Găinescu Flaviu.

Vezi mai jos ședința noului Consiliu Local Alesd.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.