Inviorarea pe ritmuri de dans aerobic la Liceul Teoretic ”Constantin Serban” din Alesd

419

În această săptămână școala înseamnă activități interesante, excursii și în general ore la care elevii nu au teme și nu au de învățat. Este foarte important ca aceste activități să fie alese în funcție de dorințele și așteptările elevilor și ale părinților.
Pentru elaborarea programului de activităţi derulate în cadrul programului ”Şcoala altfel” de la  Liceul Teoretic ”Constantin Serban” Alesd,  în primul semestru al anului şcolar s-au solicitat elevilor propuneri  în cadrul orelor de dirigenţie.
”Şcoala altfel” de la  Liceul Teoretic ”Constantin Serban” din  Alesd a debutat luni 18 aprilie 2106  cu o  înviorare pe ritmuri de  dans aerobic,atât fetițele cât și băieții din clasele primare au participat la realizarea unor momente de dans aerobic, având o coregrafie interesantă şi plăcută pentru spectatori.

 
 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.