Incendiu în curtea unei case din Aleșd, de la cenușa aruncată neglijent

2589
Incendiu în curtea unei case din Aleșd

Pompierii aleșdeni au fost solicitați, vineri după-amiază să intervină pentru a lichida un incendiu izbucnit la o casă de locuit din Aleşd.

La fata locului au ajuns echipaje din cadrul Stației de Pompieri din oraș, cu o autospecială cu apa și spumă, și o ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de interventie ardea bucătăria de vară a locuinței, existând pericolul de propagare a flăcărilor la anexele unei case din imediata apropiere.

Un vecin a sunat la 112, reușind a înlătura pericolul de explozie, din bucătăria cuprinsă de flăcări scoțând o butelie până la sosirea forțelor de intervenție. Bucătăria s-a aprins de la un tomberon în care s-a depozitat cenuşă din sobă.

Din fericire, nu a fost nimeni rănit, iar pagubele nu au fost însemnate.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.