HC 2003 Alesd o nouă victorie  impotriva echipei  LPS Lic

259

​Recent, sala de sport a oraşului Aleşd a gazduit un meci de handbal  între HC 2003 Alesd si  LPS Lic. Mil. Mihai Viteazul Alba Iulia in campionatul national juniori II .
Băieții de la HC 2003 Alesd s-au impus cu o victorie  impotriva echipei  LPS Lic. Mil. Mihai Viteazul Alba Iulia scorul fiind 29-27
 

 

Urmatoarle meciuri vor avea loc in cadrul turneului I al campionatului national , incepand cu data de 24 si se va incheia in 27 Noiembrie 2016.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.