Furtună în Aleşd, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost lovite de grindină

16688
 

Furtună puternică, joi în prânzului, în Aleşd. A plouat cu grindină cât oul, iar 4 persoane care se scăldau în ştrandul din oraş au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Un echipaj al SAJ alături de pompierii militari paramedici din cadrul Stației Aleșd au acordat primul ajutor calificat persoanelor, în timp ce se aflau la ștrand, fiind rănite de grindina căzută în localitate. Nu au necesitat transportarea la spital.

Furtuna care s-a abătut peste oraş a lăsat un peisaj dezolant. Foarte multe mașini au parbrizele sparte, vântul a doborât cabluri de curent, iar mai multe terase au fost luate de vânt.

Probleme au mai fost in zona Sinteu(case descoperite), Aştileu şi Chistag(pomi smulşi din pământ, stâlpi căzuţi geamuri sparte).

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.