Flori oferite doamnelor și domnișoarelor de organizația locală ALDE Aleșd!

588

Ziua de 8 martie a reprezentat la Aleșd motiv de bucurie nu doar pentru femeile care s-au aflat pe stradă sau la locul de muncă.

 

O echipă de reprezentanți ai organizației ALDE Aleșd împreună cu consilierul local, Lang Alexandru au făcut azi o vizită în Policlinica din Aleșd împărțind flori și urări de sănătate și ”La mulți ani”.

Doamnele au fost plăcut impresionate, iar la rândul lor, le-au oferit reprezentanților ALDE Aleșd cel puțin tot atâtea zâmbete câte flori au primit.

„Cu prilejul Zilei de 8 Martie, au fost oferite flori doamnelor și domnișoarelor întâlnite pe străzile centrale ale Aleșdului, spre a arăta aprecierea pe care organizația noastră o are față de toate aleșdencele și nu numai. Să aveți o primăvară frumoasă cu multe împliniri!” – a precizat președintele organizației locale ALDE fostul primar de Aleșd, Zeno Țipțer.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.