Festivalul caritabil de colinde, „Uniți într-un cânt” a strâns aproape 7.000 de lei (video)

1388
Biserica Ortodoxă din Tinăud
Foto ©️ AlesdOnline

Au fost centralizate donațiile pentru micuța Miruna, realizate în cadrul Festivalului de colinde de la Tinaud.

​Festivalul caritabil de colinde, „Uniți într-un cânt”, desfășurat la Biserica Ortodoxă din Tinăud, s-a bucurat de un real succes. Mulțimea de credincioși adunați pentru a se bucura de momentele artistice a depășit numărul așteptărilor, lucru care a făcut ca strângerea de fonduri realizată pentru ajutorarea micuței Miruna Andreea Bejan să fie una fructuoasă.

Pe lângă credincioșii din Tinăud, la festival au fost prezenți atât credincioși din parohiile vecine, cât și din Șuncuius, Brusturi, Cuieșd și Oradea. 

​Profesionalismul interpretărilor, frumusețea costumelor populare și cadrul oferit de Biserica -monument istoric din Tinăud, au oferit festivalului o notă superioară de autenticitate și trăiri duhovnicești profunde pentru cei prezenți. 

​Parintele paroh, Laurențiu Florin Brîndaș, transmite încă o dată multumiri tuturor  celor care au făcut posibil ca în urma acestui eveniment, Miruna să fie mai aproape de tratament cu 6700 lei și 50 Euro, promițând totodată că festivalul caritabil „Uniți într-un cânt” nu se va opri la o singură ediție.  

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.