8.1 C
Aleşd
luni, 27 martie 2023

Festival Caritabil de Pricesne la Tinăud, pentru Andrei

Urmărește-ne și pe Google News

Vineri, 17.03.2023, începând cu ora 18:00, în Biserica Ortodoxă din Tinăud, se va desfășura a III-a ediție a festivalului caritabil de pricesne „Uniți într-un cânt”, organizat de Parohia Ortodoxă Română Tinăud. De data aceasta, toate donațiile se vor face pentru susținerea unui copil de numai 5 ani și jumătate, din Oradea, care suferă de Tulburare de Spectru Autist (TSA).

- Publicitate -

Andrei, este singurul copil al părinților săi și are nevoie de sprijinul nostru pentru susținerea financiară a terapiilor și tratamentelor atat de necesare pentru el. Familia lui, o familie de tineri modești și sinceri, nu s-au plans niciodata ci a au facut mereu tot ce s-a putut pentru a-l sprijini pe Andrei și pentru a-l ajuta să ducă o viață cât mai apropiată de normalitate. Cu toate acestea, nenumăratele ședințe de LOGOPEDIE, KINETOTERAPIE, ÎNOT, NEUROFITBACK, TOMATIS și multe altele nu sunt deloc usor de susținut din salariul unui singur părinte. 

Andrei este și el un adevărat luptător, progresele pe care le face în urma ședințelor terapeutice, perseverența și răbdarea de care dă dovadă la varsta lui, ne dau și mai mult curaj să ne unim forțele.

Andrei

În cadrul evenimentului își vor da concursul în interpretarea de pricesne mai mulți cântăreți de muzică populară și artiști de toate vârstele. Printre aceștia, organizatorii i-au numit pe: Otilia Haragoș, Violeta Gherman, Maria Secan, Ciprian Mocan, Sara Turcuș, Panea Andrada, Georgiana Szilagyi, Andrada Tulvan și Anastasia Ianc. 

Intrarea va fi liberă iar donațiile se vor face în urne special amplasate și la momentul anunțat de organizatori, în cadrul festivalului.

De asemenea, cei care nu pot participa la festival dar doresc să doneze pentru această cauză nobilă, o pot face începând de astăzi, până duminică, inclusiv, prin umătoarele mijloace:

BT-Pay la nr de tel: 0773722814

Revolut: 0773722814

Sau prin transfer bancar în contul: RO45BTRL00501205841458XX

Deschis la Banca Transilvania, cod SWIFT: BTRLRO22

- Publicitate -
- Publicitate -
 
 

URMĂREȘTE-NE ȘI PE

32,779FaniÎmi place
1,768CititoriConectați-vă
41CititoriConectați-vă
1,420AbonațiAbonați-vă

ULTIMELE ȘTIRI