F.C. Hunedoara – CS.Sporting Bihor socor final 4-3

97

Dupa un inceput bun fetele de la Sporting au reusit sa conduca cu 3-0 in minutul 24,prin reusitele lui Abrudan 2 si Daraban dar gazdele in doar 10 minute au reusit sa egaleze din cauza unor greseli mari in defensiva .Lipsa de experienta și-a spus cuvantul,fetele crezand ca deja au cele trei puncte.Din pacate nu au reusit sa se impună,ratand cu mare usurinta.

 

A fost a doua înfrângere consecutiva,urmatoarea etapa fetele de la CS.Sporting vor primi vizita echipei Juniorul Satu Mare.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.