Elevii vs. profesori „Şcoala altfel” la Liceul Teoretic „Constantin Serban” din Alesd

1231

Marti , elevii şi profesorii Liceului Teoretic „Constantin Serban” din Alesd au susţinut un meci de fotbal în cadrul săptămânii școala altfel.Elevi vs. profesori unde fiecare dintre ei au dat totul pe teren pentru a arăta care este cel mai bun, la final impunându-se profesorii cu scorul de 11-9.

 

Echipa Profesorilor formată din:
Lele Mihai-Dan, Şoit Răzvan, Buceaş Levente, Nosz Levente, Szabo Laszlo,Pipa Cristian,
Suciu Nicolae,Ştefancic Jan și Vakarcs Dumitru.

La meci au luat parte câţiva elevi din clasele IX si X.Arbitrul partidei a fost domnul profesor de matematică  Gordan Calin  care reuşit să se descurce chiar şi în această postură. Pe principiul : „Eu când vreau să fluier, fluier!”.

Sursa foto: Mihai Dan  Lele

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.