Echipa PSD Aleșd, la startul campaniei electorale

1443

Participam la acest scrutin, cu credinta ca electoratul din Aleșd va analiza toate formatiunile politice si pe toti candidatii si va da girul celor care vor avea programe si principii mai apropiate de crezul colectiv.Este nevoie de o forma viabila pe plan politic si administrativ.

 

Mesajul reprezentantilor PSD Aleșd, se indreapta catre fiecare clasa sociala, iar proiectele si programele pe care  le au in vedere se refera la imbunatatirea legislatiei Romaniei, astfel incat aplicabilitatea legislativa sa se reflecte in fiecare domeniu: economic, social, politic, educatie, sanatate, sport si cultura.

La nivelul orașului Aleșd, candidatul Călin Morar impreuna cu echipa de consilieri locali, au pus bazele unui proiect de dezvoltare potrivit orasului nostru, structurat pe nevoile cetatenilor. Noi, toti alesdenii, ne dorim o buna administrare a banului public, o economie sanatoasa,un oras mai curat.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.